Avesteyn JO15-3JM

Groep 3 16

15 september 2018 13:00

opmerkingen

prima matig begin niet breed genoeg bij balbezit 0-11 goed resultaat matige tegenstander

Onbekend

En dan was het tijd voor onze laatste beker wedstrijd in de poul fase.

Uit tegen heeswijk jo-15-3.

Het was heerlijk weer en de nodige ouders stonden weer langs de lijn.

We begonnen met Silas onder de lat Thijmen, Sjors, Djille en Mika stonden achter in. Sven, Jay en Max op het middenveld en Tygo, Tein en Piet voor in. Jannick kon vandaag niet en Jaap en Ivo begonnen op de bank. Door goede prestatie was Jay vandaag aanvoerder.

We speelde wel maar erg rommelig en veel te smal bij balbezit. Toen na een kwartier de mannen eindelijk de ruimtes gingen benutten was het een corner van Tein die er door Tygo in werd gewerkt 0-1. Even door wisselen jaap er in Ivo in de spits kijken of hij dat ook kan.

Na 20 minuten was het pracht paas van Thijmen op Piet die vervolgens weer Ivo bediende en de 0-2 er in legde.3 minuutjes later was het Tygo die er vandoor ging en de 0-3 op het bord zette. En toen was het IVO-TIJD een paas van Tygo een solo en een paas van Piet maakte Ivo er 3 op een rij en de 0-6 stond binnen 5 minuten er op. Een zuivere hattrick en dat in 5 minuutjes tijd.

Piet maakte met een solo nog de 0-7 net voor rust

In de rust toch even de kleine puntjes op de i zetten want het eerste kwartier was echt niet goed.

2de helft max onder de lat achter alles laten staan silas op het middenveld kon jay even uitrusten.

Na 5 minuten was het een voorzet van Ivo die bij Silas kwam en de 0-8 stond er op. Als dank gaf Silas vervolgens de bal weer aan Ivo en de 0-9 lag er al weer in.

Achter in werd net als vorige weer alles wat er kwam vakkundig weggewerkt. Top mannen.

In de 25ste minuut was het Piet die de 0-10 en in wist te leggen. Ivo was nog niet klaar vandaag en kreeg de bal van Tein op maat en de 0-11 stond er op. De 2de helft was iets minder dan het2de gedeelte van de eerste helft maar goed dat mag ook wel met 0-7 in de rust.

Mannen een welverdiende over winning 3 op een rij en door in de beker en een goede dag voor de team bingo. Want we kunnen er weer een paar afstrepen.

Proficiat namens de leiding en tot maandag.