14 oktober 2017 12:45

Accommodatie

Onbekend

Nooit Gedacht JO-15-1 Avesteyn JO15-1  2-1

Sven ,Carel en Jochem waren op vakantie en zodoende gingen we met 12 spelers naar Geffen. Alleen Justin hield de reservebank bezet. Door deze afwezigen moest er een en ander omgezet  worden en we spreken af om de wedstrijd op hun helft te gaan spelen de controle te houden en als een team te fungeren. Mede door het geringe aantal spelers was het vooral zaak vol te houden. In de beginfase is nooit gedacht een paar maal gevaarlijk en na een slippertje van Verne rolt de bal over de achterlijn. Ons spel is erg onrustig en we komen niet verder dan wat tegenhouden. Een bal die er door glipt werd door Giel W. Nog gehaald maar de keeper kwam er uit en knalde boven op hem na een korte behandeling kon hij weer verder.  De bal diep op de Geffense voorste linie komt via de flank voor en de spits schiet in, Verne krijgt er nog wel een hand tegen maar de bal verdween toch in de bovenhoek en de voorsprong voor nooit gedacht was op dat moment verdiend. Op een paar stuiptrekkingen van onze zijde na was nooit gedacht de bovenliggende partij en kwamen we op alle fronten te kort. We missen het vermogen om het spel compact te houden met als gevolg dat er veel met de krachten moest worden gesmeten. Bart krijgt nog een aardige kans als hij alleen op de keeper gaat maar zijn inzet werd gepakt. Verne voetbalt goed mee en verijdeld een gevaarlijke uitval. De laatste 5a10 minuten gaat het iets beter en we komen wat beter in ons spel.Dit is wat er in de rust word benadrukt om die laatste minuten door te zetten in de 2e helft. Verder kunnen we melden dat het spel matig was maar dat was algemeen bekend. De linies kort opeen houden en nu wel als team aan de bak.   De vastigheid die de laatste weken in het team zat was er nu een beetje uit en we knokken tegen een tegenstander maar meer nog tegen ons zelf. Giel W. is uitgeweken naar rechts en geeft een puntgave voorzet waar Bart zijn hoofd ook prima tegenaan zet en zijn inzet gaat een paar centimeter over de deklat. Gaande weg krijgen we meer kansen maar we weten ze niet te benutten. De bal die Bram doorspeelt op Giel W. werd op de slof genomen en vloog met een mooie boog over de doelman en was verdiend in deze fase wedstrijd. We worden brutaler , gaan de duels beter aan en er sluipt iets moois in de ploeg. Er werd steeds een tandje bij gezet en nooit gedacht werd nu achteruit gedrongen. Daan komt op rechts lekker door en zijn inzet komt op de keeper. Er werd een overtreding gemaakt op Giel W. en de vrije trap ging naar nooit gedacht. De bal werd vanaf 20 meter ingeschoten en Verne pakte in 1e instantie maar liet de bal los waarna er door de laatste linie traag werd gereageerd en zo de 2e inzet alsnog doeltreffend was . Net nu we eindelijk het initiatief hadden te pakken ging het mis en dit dreunde door in de groep en ha ook onmiddellijk zijn weerslag op het veld. In de eindfase gaan eerst Bram en daarna ook Giel B. dieper spelen om zo nog t nooit gedacht e trachten een punt mee te nemen. Een paar dreigende situaties daar gelaten kwam nooit gedacht niet meer in de problemen. Een ongelukkige uitglijder van Justin kwam ons ook nog op een penalty tegen te staan maar de strafschopnemer schoof de bal naast en in de laatste paar minuten probeerden we het nog wel maar mocht het niet lukken. Een wedstrijd met duidelijk twee gezichten en zonder vaste patronen, waarin we met een beetje fortuin een punt hadden kunnen  pakken. Volgende week verder in het bekeravontuur op dinsdag 24 oktober uit bij Avanti.