Steen- en Stokstraat 6
5473RN
HEESWIJK-DINTHER
tel. 0413-292289

Avesteyn JO15-3 trad op deze stralende zaterdag in eigen huis aan tegen Emplina JO15-6. We moeten het doen zonder keeper Sven, Pim en Jurre. Daarvoor in de plaats kregen we hulp van Yorik en Just waarbij de eerste plaats nam onder de lat.

De eerste helft verliep wat moeizaam, net of iedereen wat loom was door het weer. Na ruim een kwartier spelen brak Casper door tot in het strafschopgebied. Daar werd hij onreglementair gevloerd wat een strafschop opleverde. Nils nam plaats achter de bal en schoot hem onberispelijk binnen waardoor we met 1-0 voor kwamen. Vervolgens kregen we nog wat kansen, Stijn schoor oog in oog met de keeper net naast en Casper zag een schot op de lat belanden. Gescoord werd er niet meer.

In de tweede helft gingen we veel feller van start. Bijna vanaf de aftrap soleerde Emar door de verdediging van Emplina en schoot vervolgens de 2-0 binnen. Dat was nog eens een begin. Niet veel later werd het 3-0 uit een hoekschop variant. Casper passte de bal naar Ties die hem voor de goal gooide, daar stond Rafael klaar om de bal binnen te schieten. En weer een paar minuten later bediende Casper met een steekpassje Wessel  die de 4-0 kon maken.

Daarna namen we weer wat gas terug en kreeg ook Emplina nog wat kansen. Ze wisten er eentje van te benutten waardoor het 4-1 werd. Het laatste wapenfeit kwam op naam van Emir, maar zijn schot belandde helaas op de kruising.
Het was niet onze beste wedstrijd, maar we hebben er in ieder geval voor gezorgd dat we niet veel kansen weg gaven. Yanic, Ties, Thomas, Tom, Emir, Emar en later ook Stijn hielden achterin de boel goed gesloten.