Casper bezorgt met hattrick Avesteyn JO15-3 de overwinning tegen Nulandia JO15-2 - RKSV Avesteyn

Casper bezorgt met hattrick Avesteyn JO15-3 de overwinning tegen Nulandia JO15-2

Nulandia JO15-2

1 - 3

Avesteyn JO15-3JM

Competitie

4e klasse 01

Datum

21 mei 2022 13:15

Scheidsrechter

J. Zwanenberg

Accommodatie

Sportpark Duin en Dael
Duyn en Daelseweg 12
5391EE
NULAND
tel. 073-5327257

Avesteyn JO15-3 speelde de laatste competitiewedstrijd uit tegen Nulandia JO15-2. Een tegenstander waar we al vaker tegen gespeeld hebben en waar we het traditioneel lastig tegen hebben. Ook nu begon de wedstrijd wat stroef en duurde het een tijdje voor er echte kansen ontstonden. We leken op 0-1 te komen nadat Casper een vrije trap bij Emar afleverde en deze de keeper passeerde. Maar volgens de grensrechter zou er sprake geweest zijn van buitenspel. Er was helaas geen VAR dus moesten we accepteren dat het 0-0 bleef. Dat leek ook de ruststand te worden, maar een minuut voor het fluitsignaal ging een schot van Emar via de keeper terug het veld in en was Casper er als de kippen bij om de verdiende 0-1 op het scorebord te zetten.
 
We begonnen de tweede helft zoals we de eerste eindigden, en al binnen een minuut kwamen we op 0-2. Rafael gaf een mooie steekbal op Casper die scoorde met een stift over de keeper. Nulandia bleek niet onder de indruk van de achterstand en ging wat feller spelen. Dat leverde al vrij snel de aansluitingstreffer van 1-2 op waardoor alles ineens weer mogelijk was. Over en weer ontstonden er kansen, maar uiteindelijk was het Avesteyn die de wedstrijd besliste. Nils rukte over rechts op naar de achterlijn en gaf en goede voorzet die Casper bereikte. Opnieuw liet hij de keeper kansloos en met zijn hattrick bepaalde hij de eindstand op 1-3. 
 
We kunnen terugkijken op een mooi seizoen waarin we uiteindelijk op de vierde plaats zijn geëindigd. Belangrijker nog dan het resultaat is de constatering dat er echt een team stond. iedereen had zijn rol en aandeel in het totaal. Sven stond dit seizoen voor het eerst als vaste keeper onder de lat en ging dat elke week beter doen, echt super. Emar wisselde tussen de verdediging en het middenveld, achterin bleek hij een bijna niet te passeren sluitpost en met zijn aanvallende impulsen wist hij ook nog diverse doelpunten te maken. Naast hem in de verdediging stond vaak Tom die met zijn slidings en korte mandekking de meeste spitsen onschadelijk wist te maken. Ties was vaak rechterverdediger, dat deed hij goed, en bovendien verraste hij regelmatig vriend en vijand met zijn hakballetjes. Yanic is een tijdje geblesseerd geweest maar de laatste weken was hij weer goed op dreef als links- of rechtsback. Pim is het afgelopen jaar ook echt gegroeid. Schakelde veel tegenstanders uit en veroverde veel ballen. ook zijn schotkracht is flink vooruit gegaan. Met de schotkracht van Emir is ook niets mis. Hij veroverde aan het begin van het seizoen de aanvoerdersband door zijn positieve en opbouwende inzet en groeide steeds meer in zijn rol als aanvoerder. Op het middenveld controleerde Rafael vaak de wedstrijd, hij strooide met passes, maar wanneer het nodig was ontpopte hij zich ook als verdediger of aanvaller. Thomas toonde iedere week een tomeloze inzet en was niet bang om ook tegen een veel grotere tegenstander vol de duels aan te gaan. Nils bleek naast een betrouwbare rechtshalf ook een uitstekende strafschopnemer. Rustig en beheerst wist hij ook op belangrijke momenten de bal onhoudbaar in de hoeken te krijgen. Stijn wist als aanvallende middenvelder ook regelmatig een doelpunt te maken, en de laatste weken bleek hij ook in de verdediging goed uit de voeten te kunnen. Ook Casper bleek goed op dreef te zijn dit seizoen, zijn loopwerk is flink verbeterd waardoor hij als aanvallende middenvelder of soms rechtsbuiten uiteindelijk topscorer van het team werd. Jairo stond meestal in de spits en is in de tweede seizoenshelft ook gegroeid, hij maakte een paar belangrijke doelpunten en maakte het de tegenstander lastig in de opbouw. Halverwege het seizoen kwam Jurre bij het team. Hij vond snel zijn draai en bleek ook in het veld snel te kunnen draaien waar zijn tegenstanders af en toe tureluurs van werden. De laatste paar weken mochten we ook Wessel begroeten als nieuw teamlid. Ook hij werd gastvrij onthaald in het team en liet al een aantal veelbelovende acties zien.
 
De trainers Gijs en Sem, geassisteerd door Anthio, zorgen voor zeer afwisselende en leerzame trainingen. Zij maakten het mogelijk dat alle spelers afgelopen seizoen echt vooruitgang hebben geboekt. Knap werk.
Op zaterdag coachen Patrick en Anthio en zetten iedereen op een plek waardoor er een gebalanceerd team op het veld staat. Marko treedt op als grensrechter en zorgt voor een wedstrijdverslag zodat iedereen kan lezen wat er gepresteerd is. De ouders ondersteunden tot slot het team vanaf de zijlijn met aanmoedigingen en morele ondersteuning.
Met zijn allen kunnen we terugkijken op een zeer geslaagd seizoen waarin volgens mij iedereen genoten heeft van de trainingen en de wedstrijden. Allemaal bedankt voor het afgelopen seizoen!
 
Groeten,
Marko
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!