Steen- en Stokstraat 6
5473RN
HEESWIJK-DINTHER
tel. 0413-292289

Avesteyn JO15-3 trad aan voor de thuiswedstrijd tegen koploper Best Vooruit JO15-4. We moesten het stellen zonder Stijn, Emir en Emar, daarvoor in de plaats kregen we versterking van Ries, Yorik en Finn.

In de eerste helft ging het spel redelijk gelijkwaardig op. Beide teams kregen wat kleine kansjes maar werden niet echt gevaarlijk. Er werden af en toe stevige maar faire duels uitgevochten. Maar een iets te forse ingreep leverde een strafschop op voor Best Vooruit. De hard genomen penalty ging er echter niet in, de bal kaatste via de onderkant van de lat het veld weer in en de strafschopnemer schoot in de rebound wel raak. De scheidsrechter noteerde 0-1 op het wedstrijdformulier, maar hij had de treffer eigenlijk niet mogen tellen omdat dezelfde speler de bal nu twee keer achter geraakt heeft, en dat mag niet bij een strafschop. Maar dat ontdekte de scheidsrechter pas in de rust toen hem dat verteld was, maar toen was het te laat.

In de tweede helft deden we ook niet veel onder voor de koploper. Achterin speelden Thomas en vooral Tom een beresterke partij. Maar toch konden zij niet voorkomen dat de score uitgebouwd kon worden naar 0-3. Al met al een een wedstrijd waarin we niet veel onderdeden voor de koploper, en waarin we een goede inzet hebben getoond.