Laaghemaal 38
5247NP
ROSMALEN
tel. 073-5223102

Avesteyn JO15-3 mocht weer aan de bak, er stond een uitwedstrijd tegen OJC J)15-5 op het programma. Vandaag ontbraken Jurre, Pim en Emir, daarvoor in de plaats kregen we assistentie van Sverre, Xander, Bram en Thies. Er stond in Rosmalen nog een behoorlijk stevige bries die een behoorlijke invloed op het spel had.

In de eerste helft hadden de gastheren de wind mee, maar het ging toch lange tijd gelijk op. Halverwege de eerste helft kwam OJC toch op een 1-0 voorsprong. We kregen wat kleine kansen maar konden niet echt gevaarlijk worden. Vlak voor rust scoorde de thuisclub echter de 2-0 en de 3-0. Dat was geen goede afspiegeling van de wedstrijd, maar het was wel de ruststand.

In de tweede helft nam Bram de keepershandschoenen van Sven over. Wij hadden nu de wind mee en Emar en Rafael probeerden het daarom maar een paar keer van afstand. OJC werd in de tweede helft niet meer echt gevaarlijk terwijl wij flink in de aanval gingen. Het duurde echter te lang voor we konden scoren. Met een fraai hoog schot bracht Casper de stand op 3-1 maar toen waren er nog maar een paar minuten te voetballen. Dat werd dan ook de eindstand.

We waren zeker niet de mindere vandaag, maar toch bleven de punten in Rosmalen bij de koploper.