Steen- en Stokstraat 6
5473RN
HEESWIJK-DINTHER
tel. 0413-292289

Avesteyn JO15-3 kreeg dit weekend DSC JO15-3 uit Kerkdriel op bezoek. Ook deze wedstrijd waren we helaas nog niet compleet, dit keer ontbrak namelijk Rafael. Daarvoor in de plaats kregen we assistentie van Sem en Kevin. Sven stond opnieuw in het doel.

De wedstrijd was nog maar nauwelijks begonnen of we keken al tegen een achterstand aan. Amper van de schrik bekomen lag ook de tweede al in het net.Dat zou dus geen gemakkelijke opgave worden. Het duurde tot het 0-3 stond voordat wij ook gevaarlijk konden worden. Maar toen was het bij ons ook wel meteen raak. Emar rommelde zich voor bij een paar tegenstanders en knalde de bal tegen de touwen. Jairo en Stijn kregen nog een paar kansjes maar hadden niet voldoende geluk in de afronding. De tegenstander was echter wel zeer effectief met de kansen en liepen uit naar een 1-8 ruststand.

Na een peptalk in de rust beten we daarna beter van ons af. Vooral op het middenveld konden we de bal beter vasthouden en zetten we wat meer druk naar voren.Ties, Nils en Casper zorgden over rechts voor een aantal goede kansen, en ook Jairo kreeg nog een goede mogelijkheid. Maar de keeper van DSC kwam vaak goed zijn doel uit en voorkwam een kentering in de wedstrijd.De gasten wisten uiteindelijk toch nog twee keer te scoren, maar het laatste wapenfeit was voor ons. Uit een vrije trap van Sem wist Kevin toch nog te scoren en bracht zo de eindstand op 2-10.

Het was vandaag onmogelijk om te winnen, maar we hebben in de tweede helft wel laten zien dat we het niet zomaar opgeven. Pim, Yanic en Thomas maakten het hun tegenstanders erg lastig, en Emir zorgde met Sven dat de ballen goed naar voren geschoten werden, waar Tom, Sem en Kevin vervolgens de aanvallers in stelling konden brengen. Kortom,een matige eerste helft maar een tweede helft die hoop geeft voor de volgende wedstrijd.