Avesteyj JO15-3 deelt de punten met BMC JO15-4 - RKSV Avesteyn

Avesteyj JO15-3 deelt de punten met BMC JO15-4

BMC JO15-4

4 - 4

Avesteyn JO15-3JM

Competitie

4e klasse 01

Datum

4 december 2021 11:30

Scheidsrechter

W. van Uden

Accommodatie

Sportpark De Brand
Groenstraat 12
5258TH
BERLICUM NB
tel. 073-5031236

Avesteyn JO15-3 mocht naar Berlicum voor de wedstrijd tegen BMC JO15-4. Op het wedstrijdformulier ontbraken de namen van Yanic en Jurre, daarvoor in de plaats kregen we dit keer assistentie van Raf en Kaim.
 
We begonnen goed aan de wedstrijd en kwamen ook al snel op voorsprong. Raf speelde Jairo aan en deze haalde vol uit. Zijn schot was net te hoog en de bal kwam hard via de lat weer terug het veld in, daar stond Raf nog om hem binnen te schieten. Niet lang daarna verdubbelden we de voorsprong toen Emar op aangeven van Raf de BMC-keeper kansloos liet.
De snelle 0-2 voorsprong werkte echter verlammend. Waarschijnlijk dacht men dat de buit al binnen was en dat we op halve kracht de wedstrijd uit konden spelen. Maar de thuisclub kwam door een snelle counter opeens weer terug in de wedstrijd. En via een indirecte vrije trap op vijf meter van de doellijn kwamen ze zelfs op gelijke hoogte: 2-2. BMC kreeg vleugels en zelfvertrouwen en kwam even later zelfs op een 3-2 voorsprong. Maar gelukkig konde we nog voor de rusts de stand weer gelijk trekken. Pim gaf een diepe bal op Rafael die van een flinke afstand de bal goed binnen schoot. Zo gingen we met 3-3 rusten.
 
In de tweede helft moesten we laten zien waarom we boven hen stonden op de ranglijst. Er kwamen regelmatig kansen maar het duurde nog een hele tijd voor we ook wisten te scoren. Uiteindelijk was het het Emar die de goed opkomende Ties wist te bereiken, en moet een bekeken schot bracht hij ons met 3-4 aan de leiding. Daarna kreeg Kaim nog een paar kansen om de score uit te bouwen, maar de bal wilde er niet in. Een paar minuten voor tijd hadden we de pech dat we een achterbal niet goed weg kregen, de spits van BMC wist wel raad met de buitenkansje en prikte de 4-4 in de uiterste hoek van de goal.
 
We hadden eigenlijk moeten winnen, maar gaven de tegenstander te veel kansen. We moeten het daarom doen met een puntendeling waar vooral BMC zeer tevreden mee was. Volgende week spelen we de laatste wedstrijd van de competitie tegen de koploper die dan het kampioenschap binnen kan halen. We gaan het ze in ieder geval niet kado doen, als ze kampioen willen worden zullen ze er voor moeten vechten!
 
Groeten,
Marko
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!