Steen- en Stokstraat 6
5473RN
HEESWIJK-DINTHER
tel. 0413-292289

Avesteyn JO15-3 speelde de laatste wedstrijd van de competitie thuis tegen titelkandidaat Wilhelmina JO15-3. Zij hadden nog maar één puntje nodig om kampioen te worden. We moesten het vandaag doen zonder Pim, Yanic, Jairo en Tom. Daarvoor in de plaats kregen we hulp van Owen, Justus, Dex en Sam.

In de eerste helft speelden we goed en geconcentreerd. Van het verschil op de ranglijst was in het veld niets terug te zien. Achterin hielden Thomas, Ties, Sam en Emir de boel goed dicht. En de ballen die er wel doorheen kwamen waren een prooi voor keeper Sven. Beide teams creëerden niet heel veel kansen. De grootste kans was vlak voor rust voor Owen, maar zijn schot ging net naast het doel. Zodoende gingen we met 0-0 de rust in.

In de tweede helft een beetje hetzelfde spelbeeld. De ploegen gaven niet veel kansen weg, er werd stevig maar wel fair gespeeld, fysieke duels werden niet geschuwd. Halverwege de tweede helft kreeg Wilhelmina een hoekschop, deze werd in eerste instantie afgeslagen, maar de bal werd van net buiten de 16 op de pantoffel genomen door een Bosschenaar. De bal verdween onhoudbaar voor de keeper net onder de lat in het doel: 0-1 voor Wilhelmina.

We lieten ons echter niet uit het veld slaan en gingen in de aanval. Emar kreeg nog een flinke kans, na een korte solo kwam hij alleen voor de keeper, maar die wist zijn inzet goed te keren. Meer gevaar konden we echter niet meer creëren en de eigenlijk wel verdiende gelijkmaker bleef uit. Daardoor kon het gejuich voor de gasten beginnen, maar hadden we het vandaag de kampioen toch knap lastig gemaakt.