Duyn en Daelseweg 12
5391EE
NULAND
tel. 073-5327257

Net zoals twee weken geleden stond de wedstrijd Nulandia JO15-2 tegen Avesteyn JO15-3 op het programma. Twee weken geleden wonnen we het duel in de bekercompetitie, nu ging het om een competitiewedstrijd. Nulandia was dus uit op revanche.
Yanic was nog geblesseerd, daarvoor in de plaats konden we gebruik maken van Tim en Sem. In het doel stond opnieuw Sven, die de smaak van het keepen goed te pakken heeft.

We begonnen goed aan de wedstrijd en Sem kreeg al snel  de mogelijkheid om een voorzet van Casper om te zetten in een voorsprong, maar de bal ging naast. Niet veel later werd het alsnog 0-1 toen Emar op aangeven van Casper wel het doel wist te raken. We leken zelfs op 0-2 te komen, maar doelpuntenmaker Jairo werd teruggefloten voor buitenspel. Daarna zakte het spel van de oranje-zwarten wat terug en uit een hoekschop wist de thuisclub vervolgens de gelijkmaker binnen te schieten waardoor er met de rust 1-1 op het scorebord stond.

In de tweede helft een beetje hetzelfde beeld. We begonnen weer sterk en we creëerden een paar goede kansen. Uiteindelijk was het Thomas die een foutje in de verdediging van Nulandia direct afstrafte en fraai de 1-2 binnenschoot. Net als in de eerste helft leek de voorsprong ons wat te verlammen waardoor Nulandia opnieuw gevaarlijk kon worden. Doordat we zelf ook achterin een foutje maakten konden ze stand weer gelijk trekken. Het bleef daarna gelijk opgaan met kansen over en weer. Het leek op een gelijkspel af te gaan, maar een paar minuten voor het einde kregen we opeens een strafschop. Nils, onze vast penalty-nemer, zag zijn inzet echter via de lat weer het veld in gaan. Daardoor bleef de stand op 2-2, wat een goede afspiegeling was van de krachtsverhoudingen.

Het was een beetje een rommelige wedstrijd, maar wel leuk voor het publiek, vooral omdat het tot het laatste fluitsignaal spannend bleef.