kansloze nederlaag Avesteyn JO13-2 tegen Nooit Gedacht JO13-2

Avesteyn JO13-2JM

5e klasse 15

19 september 2020 12:00

Onbekend

De eerste competitie-wedstrijd van Avesteyn JO13-2, uit tegen Nooit Gedacht JO13-2 werd geen succes. Sven en Casper waren afwezig waardoor we versterking kregen van Just en Ties. De eerste tien minuten ging het redelijk gelijk op en waren er nog niet echt grote kansen ontstaan. Een Geffens schot van afstand leek langs het doel te gaan en Dorus liet bal dus ook lopen, maar deze krulde net voldoende om tot verbazing van iedereen toch net de openingstreffer op te leveren. Na de snel volgende 2-0 zorgde wat gerommel en gekluts in de verdediging de 3-0 op. Ruststand werd uiteindelijk 4-0 in het voordeel van de thuisclub.

De tweede helft was er eentje om snel te vergeten. Drie hoekschoppen voor Nooit Gedacht in korte tijd leverden ook drie doelpunten op. De wedstrijd was daarmee gespeeld en de kopjes gingen wat hangen. De eindstand werd uiteindelijk 11-0. En zo konden we zonder (doel)punten weer terug naar Dinther. Komende week is er dus genoeg om op te trainen, want we willen toch ook een keer de eerste punten binnen krijgen.