Scheidsrechter

Sem Verhoeven

Accommodatie

Onbekend

Het was een druilerige zaterdag waarop Avesteyn JO13-2 thuis aan moest treden tegen Emplina JO13-5. Mats kon er niet bij zijn, versterking kregen we hiervoor in de plaats van Jack en Olef. Halverwege de gelijk opgaande eerste helft kwam Emplina op een 0-2 voorsprong door twee klungelige situaties bij ons achterin. Maar toch konden we voor rust nog wat terug doen toen Ties van afstand op doel schoot en de keeper de bal in de verre hoek zag verdwijnen.

In de tweede helft voerden we de druk wat op en kregen we ook een paar kansen die helaas niet benut werden. Emplina wist nog wel twee keer het net te vinden waardoor de eindstand 1-4 werd. Het krachtsverschil tussen beide ploegen was niet zo groot. Als we in het begin niet zo gemakkelijk twee doelpunten hadden weggegeven had de uitslag wel eens heel anders kunnen worden. Hopelijk gaat het volgende week beter.