Avesteyn JO13-2 kan niet op tegen Rhode JO13-3

Avesteyn JO13-2JM

5e klasse 15

10 oktober 2020 11:45

Onbekend

Avesteyn JO13-2 speelde vandaag, voor het eerst met de volledig eigen bezetting, uit tegen Rhode JO13-3. Iedereen was fit dus we hoefden geen hulptroepen in te schakelen. Tevens een mooie gelegenheid om een teamfoto te maken. We begonnen wat ongelukkig aan de wedstrijd waardoor we  al binnen een paar minuten tegen een 2-0 achterstand aankeken. Rhode was feller in de duels en bleef de bovenliggende partij wat uiteindelijk een 4-0 ruststand opleverde.

In de tweede helft, na een peptalk, was de wedstrijd meer in evenwicht. Thomas was op het middenveld niet bang voor zijn fysiek grotere tegenstanders en vocht voor de ballen. Ook Sven, die na de rust van de aanval naar de rechtsback positie was verhuisd, stond goed te voetballen. Nadat de thuisploeg desondanks tot 7-0 was uitgelopen konden we de eer nog redden toen Tom na een flipperkast-situatie uit een hoekschop de bal bij Jelle kon krijgen en deze de bal met een mooie boog over de keeper diagonaal binnenschoot. Eindstand werd hierdoor 7-1 maar met name in de tweede helft hebben we toch goede dingen laten zien waarop we verder kunnen bouwen.